bannerlaviesage
Nutricosmetics van Lavie Sage
!

Je kunt gerust stellen... Je bent wat je eet.

Goede voeding en ons lichaam.

Ons lichaam is een wonderlijke, briljante samenstelling van cellen. Iedere cel is eigen soort zelfstandig leventje, alles samen maakt ons lichaam. Iedere cel heeft ook alle functies van ons totale lichaam in zich. Daarom moeten wij ze 'stuk voor stuk' verzorgen, zodat het totaal in de best mogelijke gezondheid verkeert. Helaas is dat geen eenvoudige opgave in de huidige maatschappij. Onze huid is een soort graadmeter van hoe we de binnenkant verzorgen. Zijn we moe, gestresst, eten we ongezond of komen we slaap tekort? Het is direct aan je gezicht af te lezen.

We weten eigenlijk wel dat onze huid continu wordt vernieuwd. Iedere 28 dagen maken onze cellen zo'n buitenkant die is voortgekomen uit het voedsel dat wij tot ons hebben genomen. De perfectie van die buitenkant heeft alles te maken met de kwaliteit en kwantiteit van de beschikbare 'grondstoffen'die we uit ons eten moeten halen. Uiteraard geldt dit even zo goed voor de binnenkant. Want ons gehele lichaam is een samenspel van degeneratie en generatie. Als we meer afbreken dan opbouwen is er sprake van achteruitgang, dus veroudering. Kunnen we dit proces omkeren dan worden we gezonder omdat ons lichaam zich dan richt op de opbouw van nieuwe cellen en weefsels. Dat zie je dan uiteraard ook direct aan je huid! 

Over LavieSage

LavieSage staat voor huid en gezondheid. Uw huid is ook een weerspiegeling van uw inwendige gezondheid, vandaar dat LavieSage producten maakt, nutricosmetics, die langs de natuurlijke weg dus via de binnenzijde de huid kunnen verbeteren. Dat betekent tegelijkertijd dat de werking voldoende krachtig moet zijn om ook de huid te kunnen bereiken. We kiezen dan ook zoveel mogelijk natuurlijke en huidspecifieke ingrediënten met voldoende dosering zodat de huid optimaal profiteert van het gebruik. De inzetgebieden betreffen huidbescherming tegen vroegtijdige veroudering, huidklachten en huidverbetering. Bij die laatste gebruikt u de producten op advies van de schoonheidsspecialist, die ze afstemt op de gekozen behandeling.

LavieSage nutricosmetics kunt u combineren met uw favoriete cosmeticalijn. De producten worden uitsluitend geleverd via een netwerk van huidprofessionals. Daar krijgt u advies van goed opgeleide mensen die de toepassingen door en door kennen.

 

Nutricosmetic van LavieSage

De term Nutricosmetics refereert aan nutritionele voedingssupplementen die de huid in functie en kwaliteit kunnen ondersteunen. Ze kunnen de structuur verfijnen en de stevigheid vergroten, daarnaast ondersteunen bij behandelingen van de schoonheidsspecialist, vooral bij huidverbetering.  Vele macro- en micronutriënten zijn beschikbaar voor deze effecten, onderbouwd met talloze medisch-wetenschappelijke studies. Het betreft vooral echte onderzoeken bij mensen en geen testjes in een laboratorium. Zo kunnen macronutriënten zoals collageenpeptides of mucopolysacharides duidelijk de stevigheid verbeteren waarbij micronutriënten zoals vitamine C een antioxidatieve werking tonen. Daarnaast is vitamine C van cruciaal belang voor de vernieuwde collageensynthese.

Ook omega-3 vetten, ceramides of squaleen vertonen functionele lange-termijn-effecten. Samen met carotenen, flavonoïden en polyfenolen kunnen ze de huid uitstekend beschermen tegen overmatige ultraviolette straling terwijl ze wel de cruciale productie van vitamine D toelaten. Nutricosmetics kunnen daarmee vooral huidveroudering en vervroegde rimpelvorming effectief beperken.

LavieSage heeft een zeer volledig assortiment aan nutricosmetics, aangetoond effectief, die bij consequent gebruik een krachtig anti-aging effect heeft op de huid maar ook op de algehele gezondheid.