Acryl nagels

Wat is Acryl?

Acryl is een substantie van poeder en vloeistof die samensmelten tot een vloeibaar bolletje, waar men mee kan boetseren en wat na enige tijd vanzelf uithard.


Werkwijze acrylnagels bij verlenging/versteviging:

Na het desinfecteren van de handen worden de nagelriemen van de nagels losgemaakt. Hierna wordt de natuurlijke nagel vetvrij gemaakt. Dan wordt er een tip/kunstnagel voor verlenging geplaatst, deze wordt geknipt tot de lengte die de klant wenst Het opliggende randje wordt gevijld tot net boven de nagelplaat. Hierdoor ontstaat het resultaat dat de tip en de eigen nagel een geheel vormen zodat iedere nagel even lang is. Deze nagel biedt geen stevigheid en is alleen bedoeld voor de verlenging.

Na het aanbrengen van de tip wordt er een primer aangebracht op de eigen nagel, hierdoor hecht de acryl beter. Nu kan de acryl worden aangebracht en uitgewerkt. De acryl zorgt voor de stevigheid van de kunstnagels. Na het uitharden van de acryl, die na het aanbrengen hard aanvoelt, wordt de nagel gevijld tot men het juiste eindresultaat heeft behaald. Dan worden de nagels gepolijst voor extra glans en ingesmeerd met nagelriemolie, hierna worde de nagel met blanke lak afgelakt.

Omdat de eigen nagel groeit krijgt men na verloop van tijd , tussen de 3 en 4 weken, te maken met uitgroei en wordt de nagel langer. Deze uitgroei kan men weer laten opvullen bij de nagelstyliste. De oude acryl zal deel vervangen worden door een nieuwe laag. Wederom zal deze weer geheel aansluiten aan de nagelriem. De lengte wordt naar wens aangepast.

Bij verlenging wordt dezelfde werkwijze gehanteerd, maar maakt men geen gebruik van de tip. De acryl wordt rechtstreeks op de eigen nagel aangebracht. De aangebrachte acryl is luchtdoorlatend en niet schadelijk voor de eigen nagel. Deze acryl is te verwijderen door te weken in de aceton, echter adviseren wij dit niet zelf te doen i.v.m. het eventueel beschadigen van de eigen nagel als deze niet op professionele wijze wordt verwijderd. Gebruik daarom nooit producten met aceton om de nagellak van de acrylnagels te verwijderen, maar alleen remover zonder aceton, welke ook bij ons verkrijgbaar is.

Acryl is te verkrijgen in de hoofdkleuren roze en wit/extra wit en natuurlijk tegenwoordig ook in tal van andere kleuren met of zonder glitters. Het voordeel hiervan is dat je de nagels niet meer hoeft te lakken. Voor een natuurlijk resultaat gebruiken wij roze acryl. Ook is het mogelijk om de nagels (zoals uw eigen nagel groeit) met een wit randje af te werken. Deze manier van werken heet French Manicure. Het bovenste gedeelte wordt met roze acryl bewerkt en het onderste deel (deel dat men knipt) met wit.

Werkwijze acrylnagels bij verlenging/versteviging met sjablonen:

Ook worden er kunstnagels gezet met sjablonen (een papieren tip, die naderhand wordt verwijderd). De werkwijze is hetzelfde als bij acrylnagels, maar in plaats van de tip wordt dan de sjabloon, die de ondergrond vormt voor de kunstnagel/verlenging, geplaatst tegen de eigen nagel. Doordat de acryl zelf uithard kan men de sjabloon later verwijderen. Het eindresultaat is echter hetzelfde, alleen de werkwijze is anders.

!

Prijslijst Acryl nagels

!

 Acryl nagels: verlenging met tip
 Natural look  120 minuten    € 65,00
 French manicure  120 minuten    € 65,00
 Color French of Glitter  120 minuten    € 65,00

 Acryl nagels: verlenging met sjablonen
 Natural look  120 minuten    € 55,00
 French manicure  120 minuten    € 55,00
 Color French of Glitter  120 minuten    € 55,00

 

 Versteviging eigen nagels met Acryl
 Natural look  60 minuten    € 49,50
 French manicure  60 minuten    € 49,50
 Color French  60 minuten    € 49,50
 Dit is zeer geschikt voor nagels die al mooi van vorm en lengte zijn, maar die 
 men wat steviger wilt hebben, zodat de eigen nagel wat minder snel scheurt
 of breekt.


 Acryl nagels laten verwijderen + mini manicure  45 minuten   € 49,50


Opnieuw in balans brengen van Acryl- of gelnagels (nabehandeling)
 U krijgt een week garantie  € 0,00
 Is het al nodig binnen twee weken  € 25,00
 Komt u na drie weken terug  € 37,50
 Na vier weken  € 47,50
 Na vijf weken een nieuwe set met sjablonen  € 55,00
 Na vijf weken een nieuwe set met tips  € 65,00

 

 Losse behandeling, reparatie per nagel   15 minuten   € 14,95


Nabehandeling:
De groeisnelheid is bij iedereen verschillend. De nagels groeien, waardoor we uitgroei krijgen bij de nagelriem. Dat moet dan opgevuld worden met acryl, gel of gellak. Heeft u een French Manicure color glitter of wit, dan moet ook de Smile line in balans worden gebracht. Nabehandeling duurt 90 minuten.